RTÜK "Konuşanlar" Programını İnceleme Aldı!

RTÜK "Konuşanlar" Programını İnceleme Aldı!

 RTÜK "Konuşanlar" Programını İnceleme Aldı!

Hasan Can Kaya'nın sunum yaptığı Konuşanlar programı, RTÜK'ün tarafından dikkatini çekti. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin program hakkında açıklama yaptı. RTÜK Konuşanlar Programını İncelemeye Aldır!

Konuşanlar programı ilk olarak Youtube platformunda başladı. Büyük bir popülerlik yakaladıktan sonra Exxen Platformuna transfer oldu. Kendine has bir içeriği olan program popülerlik konusundan hayran kitlesine baya sahip. Hasan Can Kaya tarafından sunulan ve seyirciyle interaktif olarak işlenen gösteri şovunda geniş izleyici mevcut. 

Genel olarak ünlü kişilerin misafir olarak katıldığı ve yaşadıkları komik olayları anlatarak gündeme gelen Konuşanlar programı, hayranlarını üzecek durumla karşılaştı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, konuşanlar programıyla ilgili önemli paylaşımda bulundu. 

RTÜK "Konuşanlar" Programını İnceleme Aldı!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Konuşanlar programının Türk aile yapısına ve ahlakına uygun olmadığını belirterek bir tweet attı. Ek olarak da, Konuşanlar programı defalarca kez uyarı aldığını belirtti. Bu uyarılara rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını söylemekte. Ebubekir Şahin'in paylaşımında söyledikleri: "Türk aile yapısına ve ahlakına uygun olmayan diyalogların geçtiği Konuşanlar programı için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul Toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceme başlatılmıştır." 

Ebubekir Şahin'in attığı tweet, yorum yapmaya kısıtlandırılmış şekilde Twitter'da paylaştı. Fakat paylaşır paylaşmaz tweet'i alıntılayan onlarca paylaşım yapılmakta. Bir grup programa gerekli cezanın verilmesini söylemekte. Bir diğer grup ise kararın doğru olmadığını dile getirmekte. 

Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Konusanlar programını hiç izlediniz mi? Yorum yaparak düşüncelerini belirtebilirsiniz. 
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski